Friday, March 4, 2011

rencana

salam buat semua, aku baru je selesai pulang dari menjalani Rakaman kuiz 1hati cinta negara bertempat di UiTM shah alam. Kalah menang tu belakang cerita la..meskipun kalah result,biarlah menang gaya,,,haha.(ayat pasrah orang da kalah)...biarlah,nt korang tngok ek episod 2 kuiz 1 hati cinta negara. rupanya baru aku tau, nak rakam benda macam ni, sampai 2 jam rakaman, padahal benda ni setengah jam je..ceh.. sapa yang salah ek,producer ke pengacara..kesian pengacara tu..Luq Hakim,@abg bakn rakyat..dia berlakon iklan bank rakyat yang tukar2 baju..korang ingat lak balik ek..

tapi apa pun,ari ni aku rasakan group kitorang paling sporting dalam menjayakan rakaman ni berbanding dengan group malam tadi yang kelihatan agak hambar dan slow, kami berjaya membuktikan bahawa tentera bukan sahja hebat di medan tempur, malah hebat di pentas rakaman...

menunjukkan komitmen pada benda yang kita celaru, tetapi lebih berbaloi andai dipilih benda itu.. contohnya la kan,korang dapat tawaran g sarawak dengan tawaran nak g perak.aku yakin korang akan pilih ke sarawak meskipun komitmen korang lebih diperlukan di Perak..jangan biarkan korang hanyut dalam keputusan yang kabur dan kelabu.


sebenarnya aku agak kecewa gak la team aku kalah kuiz tadi..yela kalah mesti kecewa kan,menang lak suka..salah kami gak kurang knowledge pasal malaysia ni..tapi apa pun aku da ngantuk ni,petang tadi da tidur 2 jam..tapi masih mengantuk bagai x cukup tidur.mengapa ek...

mungkin terlebih tidur kot...hurm...

2 comments:

  1. hidup mendebabkan diri je...jelez betul...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete