Friday, May 18, 2012

Selamat hari guru

assalamualaikum

dan salam 1 Malaysia.

maafkan hamba kerana sudah terlalu agak lama belog ni tidak berupdate disebabkan beberapa masalah yang menimpa hamba akibat kekusustan jadual dan kerja-kerja yang tertangguh. Merancang kerja lebih awal adalah satu jalan terbaik, tetapi dalam situasi hamba sekarang ini. Kerja tidak dapat dijalankan akibat terdapat beberapa masalah seperti mengasingkan data yang entah berapa puluh ribu. Masalah melibatkan pengiraan yang berasaskan formula.

namun Alhamdulillah Allah itu bersifat Ar-rahim(yang maha memberi) lantas tidak kedekut menurunkan ilmunya yang sedikit kepada hambaNya bagi memudahkan kehidupan di kemudian hari. Ilmu yang baik adalah ilmu yang bermanfaat dan selalu disebarkan kepada manusia lain.

buat sahabat hamba yang bernama UA,
tahniah pasal dah berlalu benda yang mendebarkan dan kini anda boleh layan RM sesuka hati dan pada bila-bila masa je anda suka. Harapnya anda tidak terpesona dengan kekacakan dari abang2 RM, kerana kekacakan mereka bukanlah kekacakan yang asli macam kekacakan hamba. =D

teringat kenangan sewaktu kecil di taski abim


nampaknya setelah bizi melayan RM, beliau terus tido sambil laptop dibuka dan spek baru ala2 "The Beatles" dibiarkan atas meja belajar, sekarang hamba agak 'sibuk' dengan projek mega hamba. so faham2 la ek.


mega la sangat... ceh (tangan korek hidung, mata ke atas), dan untuk perhatian UA bukan lah bermaksud ustaz azhar mahupun united airlines/ Under armour.

mungkin setakat ni dulu pengupdate'an kali ni.esok update lagi.. (x janji taw)


2 comments:

 1. kalau tgk tarikh,patut smlm ade entry baru.arini da 20hb.haha.mane2?

  good luck keje.ok aku paham ko buzy...KANG GARY ade..hehe

  dah xde awak2 dah. terus UA.ceh

  ReplyDelete
 2. laar..x kan nak hai... dot dot dot...

  sepatutnya ada entry baru..tapi aku masih memikirkan cmna nak lukis thermostat ni...

  ReplyDelete