Thursday, October 11, 2012

lawatan ke port klang

asslamualaikum atas permintaan dan atas permintaan special makanya saya telah mendedikasikan khas entry ini untuk seorang budak yang hidupnya dikelilingi oleh dunia Dragon Ball.. seakan telah nasib saya ke pelabuhan Klang bukanlah untuk renew pasport di imigrsen sana. tetapi lawatan ke USS George Washington. USS George Washington adalah salah sebuah aircraft carrier milik US yang kini berlabuh di port Klang. Kapal yang menggunakan sepenuhnya teknologi nuklear ini telah ditauliahkan pada 1992. untuk info yang lebih lanjut berkenaan kapal ini. Klik sini

malas nak cakap banyak ko baca je link yang aku bg tadi. pastu layan gambar..


















6 comments:

  1. mmg kagum aku..haha.besar nye mal kapal tuhhh..kemal the best lah!!cukup mcm dlm list gamba yg aku nk tgk.tenkiuq! ^^

    cita2 baru : nk jd cleaner kat cni la...jd ***** x mungkin.diorg mane nk budak tembam.hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..hey adik goku!
    selamat hari jadi ek.. aku hampir terlupa hari jadi ko.padan la mcam ada yg x lengkap je bulan ni.. ni menunjukkan aku dah semakin tua r..

    ko nk jadi cleaner?? nak jadi tukang cuci serombong kapal pun boley...hehe

    ReplyDelete
  3. DENDA ADIAH BDAY!

    ReplyDelete
  4. dah bg kan tp ko tido..hehe..burger bakar...

    ReplyDelete
  5. pooottttttt...hahahha

    ReplyDelete